Va sunam noi!        

Termeni si Conditii Afiliati

Programul de afiliere al magazinului AutoAccesorii.eu este gratuit si permite membrilor afiliati sa caștige venit prin plasare de link-uri care fac reclamă magazinului AutoAccesorii.eu sau unor produse din cadrul acestui magazin.

Afiliații caștigă un anumit comision (procentual) din fiecare comanda facută si finalizata de vizitatorii care ajung pe siteul nostru prin intermediul reclamelor postate.

Comisionul pentru afiliati este 5% din totalul produselor cumparate de client.

In functie de seriozitatea de care da dovada si de activitatea adusa pe site-ul nostru, comisionul afiliatului poate creste in timp de la 5% la 10%. Dupa cum sunteti obisnuiti deja, oferim si bonusuri celor mai activi afiliati ai site-ului nostru.


EXEMPLU:  Esti pe site-ul nostru, iti alegi un produs care crezi tu ca are sanse sa se vanda, intri in contul tau de afiliat de pe site-ul nostru unde iti generezi un cod de afiliat pentru acel produs apoi postezi link-ul pe Facebook. Pentru orice comanda care vine prin acel link primesti 5% Comision Garantat din totalul produselor comandate nu doar din produsul promovat. Produsul poate fi postat pe wall-ul tau, pe pagina ta, intr-un grup cu mii de persoane adaugate, un blog sau pe conturi de pe alte retele de socializare, astfel sansele tale de a castiga cresc simtitor. La fiecare comanda venita primesti pe mail automat o instiintare cu suma cuvenita in urma acelei vanzari. (Validarea comisionului primit se va face doar dupa ce se primeste instiintarea de la curier ca acel colet a fost ridicat de catre client)


PASUL 1

Pentru a deveni afiliat si a incepe sa castigati bani, va trebui sa va creeati un cont de afiliat. Contul de afiliat poate fi creeat aici.

PASUL 2

Odata ce v-ati creeat contul de afiliat, va trebui sa asteptati pana cand acesta va fi verificat de catre un operator. Odata ce contul vostru de afiliat a fost verificat si aprobat de catre un operator, veti primi un email de instiintare, pe adresa de email specificata la inscrierea in programul de afiliere. Dupa primirea acestui email de instiintare, va puteti autentifica in contul vostru de afiliat si puteti incepe sa generati link-uri de afiliat. Este posibil ca emailul sa ajunga in folderul "SPAM" al casutei voastre de email, prin urmare va rugam sa verificati si folderul "Spam", pentru a verifica daca ati primit sau nu email-ul de la noi.

PASUL 3

Recomandati produsele noastre, pe site-ul, blogul vostru, sau pe conturile dvs. din retelele de socializare, plasand link-uri spre produsele noastre. Pentru asta, link-ul pe care trebuie sa-l puneti pe siteul vostru, este link-ul de afiliat pe care-l puteti genera din contul vostru de afiliat, pentru fiecare produs in parte. Aveti o captura pentru a intelege mai bine cum se creaza link-ul de afiliat in partea de jos a acestei pagini.

Nu neaparat trebuie sa aveti un site web pentru a promova produse, puteti posta link-urile de afiliat pe orice alte siteuri care permit plasarea de link-uri, de exemplu: forumuri, bloguri, retele de socializare ca Facebook, Twitter, Google Plus sau altele. Important este sa postati link-ul vostru de afiliat. Orice vizitator care vine de pe acel link si face cumparaturi, va poate aduce 5% castig din pretul produselor comandate. Sunt acceptate inclusiv bloguri gazduite pe Blogspot.com, Wordpress.com sau alte siteuri.

PASUL 4

Incasati banii/castigurile din vanzari.

Pragul minim care trebui atins pentru a incasa sumele castigate ca afiliat este de 150 RON. In momentul in care ati atins suma de 150 RON, puteti face o cerere pentru incasarea banilor. In acel moment, societatea noastra va va emite un contract de prestari servicii in baza caruia veti putea incasa sumele castigate prin programul nostru de afiliere.

MENTIUNI

Daca aveti intrebari legate de programul de afiliere, ori nu stiti cum si ce trebuie sa faceti pentru a incepe, va rugam sa descrieti problema voastra pe mail sau telefonic.

Contul de afiliat este separat de contul de client al magazinului online. Daca doriti sa cumparati ceva de pe acest site, va trebui sa va creeati un cont de client. Daca doriti sa castigati bani prin intermediul programului de afiliere, va trebui sa va creeati un cont de afiliat.

ATENTIE!  Nu cel mai scump produs va aduce comisionul cel mai mare. Produsele ieftine dar foarte interesante starnesc de cele mai multe ori interesul a sute de posibili cumparatori. Dvs. alegeti ce produse promovati.

Ca sa va incurajam, dupa prima vanzare si primul comision incasat in contul de afiliat veti primi automat un bonus surpriza. Succes!

Daca alegeti sa postati pe Facebook incercati modelul de reclame pe care le vedeti la noi pe pagina de Facebook iar in locul link-ului atasat puneti link-ul dvs. de afiliat astfel incat fiecare click venit din acel link va fi contorizat.

Creare link afiliat

 

Exemplu reclama pe Facebook

Puteti lua exemple din reclamele noastre de pe Facebook si sa faceti unele asemanatoare. Nu uitati sa puneti link-ul dvs de afiliat creat dupa metoda de mai sus 

TOP-SITEURI
accesorii auto stickere auto