Va sunam noi!        

PRODUS RECOMANDAT
Coș cumparaturi
Coșul de cumparaturi este gol!
Categorii
Urmariti-ne pe Facebook

 
 • Stickere Diverse
 • Proiectoare LOGO
 • Capace ventil LED
 • Stickere Diverse
 • Set protectie praguri
 • Becuri imitatie XENON
 • Embleme auto
 • Carcase pentru chei
 • Prelate auto
 • Proiectoare LOGO
 • Becuri ceata
 • Covorase auto
 • Ornamente auto "Racing"
 • Stickere semnalistica
 • Ornamente Toba Esapament

Aditivi

Arată: Listă Tabel
Arată:
Aranjează după:
Aditiv ulei pentru cutia de viteze mos2 20 gr
Aditivul de ulei pentru transmisie este un lubrifiant solid concentrat, complet stabilizat in ulei mineral. Datorita continutului ridicat de bisulfura de molibden si aditivilor speciali se recomanda tuturor transmisiilor de autovehicule si diferentialelor fara autoblocare.   ..
29,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv benzina Breckner curata sistemul de alimentare elimina depunerile mareste puterea 350ml
Aditiv benzina Breckner 350ml   Caracteristici: -aditivul pentru benzina este un produs multifunctional care asigura curatirea intregului sistem de alimentare cu combustibil al motoarelor pe benzina. -elimina rapid toate depunerile din injectoare carburator si sistemul de alimentare -reduce consumul de combustibil -mareste puterea motorului -previne coroziunea s..
13,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv intretinere sistem diesel 250 ml
Este o combinatie de compusi pentru imbunatatirea lubrifierii si a curatirii sistemelor de injectie diesel moderne, in special Common Rail si Pompe-Duse, care folosesc combustibil diesel cu o concentratie mica de sulf.   ..
27,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv METABOND Megalene 250 ml
Datorită scăderii frecării şi minimalizării uzurii, durata de viată a motoarelor se va mări considerabil, iar consumul de combustibil, pe lângă randament mai mare, va scădea. Acest produs este un dispersant multifuncţional, cu acţiune de curăţire şi eliminarea colmatărilor. Testele de motor efectuate pe scară largă au confirmat rezultatele pozitive în ce priveşte gazificarea..
150,00 LEI
Wish ListWishlist
Curatitor motor Liqui Moly Engine Flush Motorbike, 250ml
Aditivul „Engine Flush Motorbike” este compus dintr-un complex special de aditivi si substanta portanta avand capacitatea de dizolvare a namolului si lacurilor. Depunerile solubile si cele insolubile din ulei sunt aduse la suprafata si evacuate prin flotatie in timpul schimbului de ulei, din sistemul de ungere, lasand motorul curat si uleiul limpede.   Proprietati:   ..
39,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv motorina Breckner Germany pentru curatarea de injectoare Diesel 355ml
Curatitor injectoare Diesel Breckner Germania 355ml   Curata sistemul de alimentare supapele si injectoarele de depunerile de calamina si protejeaza impotriva depunerilor.   Efectele utilizarii acestui produs sunt urmatoarele :   -elimina rapid toate depunerile din injectoare   -reduce consumul de combustibil   -mareste puterea mo..
14,00 LEI
Wish ListWishlist
Solutie curatare radiator Stac Italia Radiator Flush, 250ml
Curatator radiator Stac   -250ml (pentru 10 litri lichid racire )   Curatatorul radiator indeparteaza rugina care neglijata poate dauna radiatorului erodand sistemul de racire iar eficienta acestuia reducanduse drastic blocand circulatia lichidului de raciere in cosecinta transferul de caldura va fi redus acest lucru ducand in cele din urma la daune costisitoare pentru..
13,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv benzina Liqui Moly Speed 1L
Aditivul Benzina Speed este o combinatie de substante active cu proprietati de autoamestecare, care nu contine cenusa, fiind creat conform celor mai noi standarde de aditivare a carburantului, avind proprietati deosebite de curatire si de protectie a materialelor.   Proprietati: - asigura curatenia si impiedica formarea depunerilor in sistemul de alimentare a carburantului, in ..
47,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv motorina Liqui Moly Diesel "Stop funingine" 150ml
Solutia pentru impiedicarea formarii de funingine este un aditiv nou, foarte activ, conceput pentru motorina, cu o actiune importanta pentru timpurile noastre. Ea diminueaza eliminarea funinginii din motoarele Diesel prin accelerarea arderii acesteia. Solutia imbunatateste compatibilitatea cu mediul inconjurator a automobilelor si autocamioanelor cu motoare Diesel, reducand poluarea, evitand mi..
17,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv motorina STP pentru curatare depuneri creste cifra cetanica scadere consum , 200 ml.
Aditiv motorina special conceput pentru a scade consumul de combustibil prin inlaturarea depunerilor ce se cumuleaza in timp. Previne coroziunea mentine functionalitatea motorului la parametri optimi si contine un aditiv ce ajuta la pornirea la rece. -scade consumul de combustibil cu pana la 3.6% -inlatura pierderile de energie -imbunatateste pornirea la rece crescand cifra ceta..
23,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei tratament 300 ml
Este un aditiv multifunctional de inalta calitate, care reduce frecarea si uzura si stabilizeaza vascozitatea.   ..
29,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv motor Liqui Moly pentru tacheti hidraulici 300ml
ADITIV TACHEÅ¢I HIDRAULICI   Producator Liqui Moly   Cantitate 300ml   Descriere Aditiv de mare calitate care amortizeaza zgomotele tachetilor hidraulici murdari si infundati. Curata supapele asigurand astfel o functionare optima.   Proprietati:  - imbunatateste proprieratile de lubrifiere ale uleiului - curata supapele ..
31,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv evitare scurgere ulei 300 ml
Solutia de evitare a pierderilor de ulei regenereaza garniturile de etansare din plastic sau cauciuc si reduce consumul de ulei prin segmenti si ghidajele supapelor; contracareaza pierderea în vâscozitate a uleiurilor de motor. Stopeaza poluarea mediului înconjurator cu pete de ulei pe sosele sau în garaj. Pentru toate motoarele cu benzina si motorina. Este compatibil cu toate uleiurile de ..
47,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv Metabond Megasel Plus 250 ml
 Produsul METABOND MEGASEL PLUS este un tratament de combustibil generatie noua pentru motoare diesel, care a fost dezvoltat pentru buna functionare a sistemului de alimentare cu combustibil. Înbunatateste arderea, curata supapele, mareste performanta, mareste cifra cetanica si înnobileaza suprafetele metalice în contact cu motorina. Asigura o etansare foarte buna a partilor metalice al..
135,00 LEI
Wish ListWishlist
Curatitor motor Liqui Moly Pro-Line Engine Flush, 1L
Aditiv pentru curatarea motorului la interior.Indeparteaza rezidurile si depunerile de pe gaurile de lubrifiere, inele de piston, etc.   Reduce zgomotorul de motor si consumul de ulei.   Imbunatateste compresia motorului.   Se poate folosi atat pe motoare diesel ca si pe cele pe benzina.   Se foloseste 500ml aditiv la 5 litri de ulei ..
56,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv motorina STP pentru curatare sistem alimentare si crestere performanta motor , 400 ml.
Aditiv motorina STP pentru curatare sistem alimentare si crestere performanta motor   Producator STP SP65400S   Aditiv pentru combustibil folosit pentru curatarea intregului sistem de alimentare si pentru a imbunatatii performantele motorului dvs.   Un singur flacon ajuta la :   -scaderea consumului de combustibil   -redarea puter..
97,00 LEI
Wish ListWishlist
Solutie curatat radiator Liqui Moly Radiator Flush 300ml
Solutie curatat radiator Radiator Flush Liqui Moly 300ml   Producator Liqui Moly   Descriere: Este o solutie concentrata utilizata in general pentru curatirea circuitului de racire si in particular a celor de la motoarele autovehiculelor. Dizolva contaminantii continand clesi si ulei din radiatoare  sisteme de incalzire tevi si motoare. Formula moderna..
24,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv benzina motociclete Liqui Moly 250ml
Aditivul Stabilizator-Benzina Motorbike previne si protejeaza impotriva imbatranirii si oxidarii. Previne problemele care apar la stationarea pe perioade lungi a motocicletelor, scooter-elor, ATV-urilor, snowmobil-elor si a altor motoare in 2 timpi si 4 timpi. Imbunatateste siguranta in functionare. Produsul are un efect de lunga durata.   Proprietati: - protejeaza carburantul ..
43,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv motorina Liqui Moly Speed, 1L
Aditivul Diesel Speed este o combinatie de substante active cu proprietati de curatire, de dispersie si de protectie a materialelor. El corespunde motoarelor de azi, materialelor utilizate si conditiilor de exploatare.   Proprietati: - asigura curatenia si impiedica formarea depunerilor in sistemul de alimentare a carburantului si in camera de ardere; - asigura o ardere mai..
50,00 LEI
Wish ListWishlist
Curatitor motor Motor Flush Liqui Moly 300 ml curata motorul de depuneri si impuritati
Curatitor motor Solutie "Motor Flush" Liqui Moly 300 ml curata motorul de depuneri si impuritati   Aditivul Liqui Moly €žMotor Flush€ este compus dintrun complex special de aditivi si substanta portanta avand capacitatea de dizolvare a namolului si lacurilor. Depunerile solubile in ulei si cele insolubile sunt aduse la suprafata si evacuate prin flotatie din sistemul de unge..
25,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei viscoplus 1 l
Este un aditiv modern, mono-functional, de inalta calitate pentru stabilizarea vascozitatii. ..
52,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei motor Xeramic benzina si diesel tratament motor 444ml
Aditiv  Motor 444ml / Xeramic  Aditiv pentru ulei de motor de foarte buna calitate imbunatateste functionarea motorului.    Avantaje:  -Creste eficienta motorului  -Reduce consumul de ulei si reduce emisiile de fum  -Unge segmentii pistonului astfel incat creste si presiunea uleiului de compresie  -Reda-putere si acceleratie&nb..
35,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv benzina OE Dacia-RENAULT 7711225546
Aditiv carburant sau tratament benzina OE Dacia-RENAULT , produs original 7711225546 ..
16,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv Ulei Cu Teflon CASPIAN
Aditiv Ulei pt. Automobile, Barci, Camioane, Motociclete.    Instructiuni :    Turnati recipientul in motor atunci cand acesta este cald . Tratamentul se poate face fie la schimbarea uleiului, fie intre schimburi. O cutie de aditiv asigura tratarea a 4-5 litrii de ulei.    Atentie :     Evitati contactul cu ochii, in c..
16,00 LEI
Wish ListWishlist
Curatitor motor Liqui Moly Pro-Line Engine Flush, 5L
Aditiv pentru curatarea motorului la interior.Indeparteaza rezidurile si depunerile de pe gaurile de lubrifiere, inele de piston, etc.   Reduce zgomotorul de motor si consumul de ulei.   Imbunatateste compresia motorului.   Se poate folosi atat pe motoare diesel ca si pe cele pe benzina.   Se foloseste 500ml aditiv la 5 litri de ulei ..
252,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv benzina Breckner curatat injectoare curata sistemul de alimentare elimina depunerile reduce consumul 350ml
Aditiv benzina curatat injectoare Breckner    Cantitate : 350 ml   Caracteristici Curata sistemul de alimentare carburatorul supapele si injectoarele de depunerile de calamina si protejeaza impotriva depunerilor. Efectele utilizarii acestui produs sunt urmatoarele: elimina rapid toate depunerile din injectoare si carburator; reduce consumul de combustibil; mar..
13,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv evitare scurgere ulei cutie 50ml
Liqui Moly Getriebeöl Verlust Stop este un aditiv pentru evitarea scurgerii uleiului din cutia de viteze. Opreste pierderile de ulei din transmisiile care picura. Regenereaza garniturile de cauciuc sau plastic întarite. Gata cu petele de ulei care polueaza mediul. Protejeaza ambreiajele împotriva pierderilor de ulei, previne lubrifierea deficitara si avarierea transmisiei din cauza nivelului..
43,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv benzina pentru motociclete Liqui Moly Racing 2T 250ml
Creste performata motoarelor in 2 timpi.Reduce depunerile din sistemul de alimentare si din sistemul de admisie si evacuare.Protejeaza intreg sistemul impotriva coroziunii   Proprietãti: - protejeaza impotriva coroziunii intregul circuit al benzinei; - normalizeaza consumul de benzina si noxele; - diminueaza bataile motorului; - descompune rezidurile de pe supape s..
45,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv motorina Liqui Moly, pentru curatat sistemul de injectie, 500ml
Se compune dintr-un amestec de aditivi cu actiune ridicata de curatare si intretinere, indepartand depunerile din sistemele de injectie ale motoarelor pe motorina rapid si economicos. Aditivii speciale asigura protecti anticoroziva si mareste performantele la pornire.   Proprietati   - curata sistemele de injectie pe motorina; - dizolva depunerile de pe duzele de i..
39,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei motor Breckner Germany , tratament Densoflon 443 ml
Tratament motor aditiv ulei benzina Breckner Germany   Avantaje:  -Creste eficienta motorului  -Reduce consumul de ulei si reduce emisiile de fum  -Unge segmentii pistonului astfel incat creste si presiunea uleiului de compresie  -Reda-putere si acceleratie  -Reduce frecarea si prelungeste viata motorului  -Se amesteca cu toate ..
13,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei viscoplus 300 ml
Este un aditiv modern, mono-functional, de inalta calitate pentru stabilizarea vascozitatii. ..
39,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei motor Liqui Moly Stop Fum 300ml
Aditiv ulei "Stop Fum" Liqui Moly 300ml   Producator Liqui Moly   Descriere : Aditivul de ulei "Stop fum" este un aditiv modern mono-functional de inalta calitate pentru stabilizarea vascozitatii. Aditivul de ulei asigura o protectie deosebita impotriva forfecarii mecanice si totodata permanente a uleiului supus la conditii extreme de exploatare si este eficient im..
31,00 LEI
Wish ListWishlist
Solutie antiscurgere radiator Liqui Moly tip Stop leak 250ml
Solutie etansare radiator Stop leak Liqui Moly 250ml   Producator Liqui Moly   Descriere Solutia de etansare a radiatoarelor este o dispersie pentru realizarea etanseitatii instalatiei de racire cu apa pentru autovehicule. Etanseaza microfisurile si micile neetanseitati. Dispersia de substante solide anorganice si organice este stabilizata in lichid purtato..
29,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv Ulei Cu Teflon GATEX
Aditiv Ulei pt. Automobile, Barci, Camioane, Motociclete.    Instructiuni :    Turnati recipientul in motor atunci cand acesta este cald . Tratamentul se poate face fie la schimbarea uleiului, fie intre schimburi. O cutie de aditiv asigura tratarea a 4-5 litrii de ulei.    Atentie :     Evitati contactul cu ochii, in c..
16,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei 5in1 Oil Stabilizer USA Stabilizator ulei 450ml tratament concentrat ce ofera putere maxima motorului
Aditiv ulei 5in1 Oil Stabilizer USA Stabilizator ulei 450ml tratament concentrat ce ofera putere maxima motorului   5in1 Stabilizator de ulei, este conceput pentru a garanta urmatoarele rezultate:   PREVINE EMISIILE DE FUM OPRESTE ARDEREA ULEIULUI MARESTE COMPRESIA MOTORULUI ATENUEAZA UZURA MOTORULUI REDUCE ZGOMOTUL PRODUS DE VALVE SI TACHETI CRESTE..
92,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv benzina Magic curatat injectoare elimina depunerile reduce consumul mareste puterea 350 ml
Aditiv benzina curatat injectoare    Caracteristici Curata sistemul de alimentare carburatorul supapele si injectoarele de depunerile de calamina si protejeaza impotriva depunerilor. Efectele utilizarii acestui produs sunt urmatoarele: elimina rapid toate depunerile din injectoare si carburator; reduce consumul de combustibil; mareste puterea motorului; curata si protejeaz..
14,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv benzina pentru motociclete Liqui Moly Racing 4T 125ml
Este o combinatie de substante active, compusa din aditivi cu proprietati de curatare si dispersie, special conceputa pentru motoarele in patru timpi ale motocicletelor pe benzina (cu carburator si pe injectie).   Proprietãti: - protejeaza impotriva coroziunii intregul circuit al benzinei; - normalizeaza consumul de benzina si noxele; - diminueaza bataile motorului; ..
24,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv motorina Liqui Moly, Super Diesel , 250ml
Aditivul pentru motorina este o combinatie de substante active cu proprietati de curatire, dispersie, si protectie a materialelor si de imbunatatire a cifrei cetanice. Aditivul corespunde cerintelor motoarelor, combustibilor si conditiilor de exploatare din prezent. Agentul adaugat confera motorinei cu continut scazut de Sulf o buna capacitate de ungere. Datorita cresterii inflamabilitatii, in ..
26,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei CeraTec Liqui Moly 300ml
Aditiv ulei CeraTec Liqui Moly 300ml   Suspensie lubrifianta microceramica pe baza de azotura de bor hexagonala in ulei mineral. Structura laminara asemanatoare grafitului, reduce frecarea si uzura si impiedica contactul direct metal/metal. Marimea particulelor fiind < 0,5 μm garanteaza o filtrabilitate foarte buna si o protectie impotriva depunerilor particulelor lubrifiante. ..
78,00 LEI
Wish ListWishlist
Prolong tratament motor 236 ml.
Tratamentul de Motor Prolong cu Tehnologie AFMT+ este utilizat in motoare care functioneaza in cele mai atroce conditii din lume pentru a proteja motoarele, reduce uzura si a optimiza performanta acestora. Tratamentul de Metal Prolong cu AFMT+ este singurul produs din lume care este sub brevet pentru compozitia si proprietatile sale de modifica suprafetele de metal pentru minimiza frecarea intr..
137,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei motor Liqui Moly cu MoS2 300ml
Aditiv ulei cu MoS2 Liqui Moly 300ml   Descriere : Aditivul de ulei este o suspensie coloidala de unsoare in ulei mineral . Prin procedee speciale de preparare este stabilizat si adaptat utilizarii in motoarele autovehiculelor (motoare cu benzina si motoare diesel).   Acesta creeaza o pelicula de protectie pe toate suprafetele metalice ce se afla in miscare..
39,00 LEI
Wish ListWishlist
Tratament ulei cutie viteze Xeramic 80 ml care reduce frecarile s previne uzura pinioanelor
Tratament cutie viteze Xeramic - Olanda   -reduce frecarile -previne uzura pinioanelor - asigura protectie pe termen lung -reduce zgomotele din cutia de viteze -prelungeste viata transmisiei -reduce porozitatilor.   Utilizare :        -Scoateti 80 ml de ulei din cutia de viteze       -Turnati 80 ml tratamen..
137,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv Ulei CASPIAN
 Aditiv Ulei pt. Automobile, Barci, Camioane, Motociclete.    Instructiuni :    Turnati recipientul in motor atunci cand acesta este cald . Tratamentul se poate face fie la schimbarea uleiului, fie intre schimburi. O cutie de aditiv asigura tratarea a 4-5 litrii de ulei.    Atentie :     Evitati contactul cu ochii..
16,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv benzina pentru curatat injectoare Xeramic Injector cleaner 250ml
Aditiv benzina pentru curatat injectoare Xeramic Injector cleaner 250ml   -Dupa ce veti adauga acest aditiv o sa aveti siguranta ca motorul dvs va fi unul curatat si protejat de depunerile cauzate de folosirea unui combustibil de calitate mai inferioara.   -Folosirea regulata a aditivului Xeramic Injector cleaner la fiecare 10.000km va creste perioada de viata a motoru..
33,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv benzina STP pentru curatare depuneri scadere consum 200ml
Aditiv benzina special conceput pentru a scade consumul de combustibil prin inlaturarea depunerilor ce se cumuleaza in timp.   Previne coroziunea mentine functionalitatea motorului la parametri optimi si contine un aditiv ce ajuta la pornirea la rece.   -scade consumul de combustibil cu pana la 3.6%   -inlatura pierderile de energie   -inlatur..
22,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv curatare depuneri radiator racire Liqui Moly 1L
Aditivul curata depunerile de calcar, asigurand temperatura ideala de lucru a motorului.   Nu contine acizi agresivi ce pot afecta sistemul de racire al motorului, ..
51,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv protectie filtru de particule diesel DPF Liqui Moly 1L
Aditiv extrem de eficient, care reduce acumularea de particule diesel in filtru și, astfel, crește durata de viata a filtrului de particule diesel. Autovehiculele care ruleaza in orase si cele pentru distante scurte sunt in mod special afectate de blocarea filtrelor de particule diesel. Atunci cand este utilizat aditivul in mod regulat, filtrul de particule diesel ramane curat și sunt evitat..
61,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv benzina petrol 300 ml
  Este o combinatie moderna de substante active fara continut de cenusa, cu proprietati de curatare, dispersie si protectie a materialelor.    ..
30,00 LEI
Wish ListWishlist
Prolong tratament motor 354 ml.
Tratamentul de Motor Prolong cu Tehnologie AFMT+ este utilizat in motoare care functioneaza in cele mai atroce conditii din lume pentru a proteja motoarele, reduce uzura si a optimiza performanta acestora. Tratamentul de Metal Prolong cu AFMT+ este singurul produs din lume care este sub brevet pentru compozitia si proprietatile sale de modifica suprafetele de metal pentru minimiza frecarea intr..
175,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei motor Flash cu teflon tratament motor
Aditiv ulei cu teflon Flash    Tratament motor cu teflon - reteta speciala a aditivului pentru ulei este conceputa pentru a reduce uzura motorului consumului de benzina si ulei frecarile si zgomotele din motor si pentrua mari durata de functionare a motorului. Aditivul se depune pe cilindri si segmenti marind astfel compresia si realizand o pornire mai usoara la rece. Poate fi..
16,00 LEI
Wish ListWishlist
Tratament motor Xeramic cu ceramica 250ml
Tratament motor 250ml Xeramic -Olanda Xeramic este un tratament de motor avansat cu actiune pe termen lung avand la baza ceramica.Acest material unic produs initial pentru a folosit in tehnologia de varf a primit acum o noua intrebuintare in tratamentul de motor PM XERAMIC. PM XERAMIC contine pe langa ceramica o combinatie de lubrifianti cu proprietati de reducere a frecarilor si efecte..
95,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei cu mos2 125 ml
Aditivul este o suspensie lubrifianta colodiala solida pe baza de Bisulfura de Molibden (MoS2) in ulei mineral. Produsul formeaza o pelicula lubrifianta foarte rezistenta pe toate suprafetele de frecare sau alunecare. Astfel se reduce frecarea, se asigura un mers lin al motorului si economie de carburant.   ..
30,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv benzina Xeramic Petrol additive, curata si protejeaza sistemul de alimentare, 250ml
Aditiv benzina Xeramic Petrol additive, curata si protejeaza sistemul de alimentare, 250ml   -este un aditiv foarte eficient pentru motoarele pe benzina. -Curata si protejeaza intregul sistem de alimentare cu combustibil al masini. -Depunerile , praful sunt sunt rapid curatate de acest aditiv. -Ofera protectie impotriva coroziunii. -Este compatibil cu motorizarile p..
31,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv benzina STP pentru curatare sistem alimentare si crestere performanta motor 400ml
Aditiv benzina STP pentru curatare sistem alimentare si crestere performanta motor   Producator STP ST5040S   Aditiv pentru combustibil folosit pentru curatarea intregului sistem de alimentare si pentru a imbunatatii performantele motorului dvs.   Un singur flacon ajuta la :   -scaderea consumului de combustibil   -redarea puterii..
97,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv pentru stoparea si prevenirea scurgerilor de ulei de la sistemul de servodirectie Liqui Moly 1099 35ml
Aditiv pentru stoparea si prevenirea scurgerilor de ulei de la sistemul de servodirectie Liqui Moly 1099 35ml   Datorita aditivilor componenti , garniturile din cauciuc si plastic ale sistemului de servodirectie vor avea parte de intretinerea optima.   Folosirea acestui aditiv previne pierderile de ulei sdin din sistemul de servodirectie si regenereaza garniturile la s..
22,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv protectie supape Liqui Moly, pentru motoare pe GPL, 1L
Aditivul protejeaza supapele din motoarele vehiculelor dotate cu CNG - LPG si absoarbe surplusul de caldura. Combinatia de aditivi atent selectionati asigura ungerea optima cat si combustie curata. Reparatiile costisitoare si defectarea motoarelor sunt astfel evitate. Aditivul nu contine compusi organo-metalici si nu are efecte negative asupra convertizoarelor catalitice. Recomandat pentru toat..
56,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv carburant benzina pro line 500 ml.
Aditiv pentru curatarea injectoarelor; ..
182,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei cu TEFLON, 400 ml
Aditiv ulei cu TEFLON, 400 ml, este un aditiv care se foloseste in special pentru motoarele uzate pentru a reduce consumul de ulei, creste compresia in pistoane si creste presiunea de ulei in motor. ..
20,00 LEI
Wish ListWishlist
Solutie motor protect (1018) 500 ml.
Liqui Moly Motor Protect este un aditiv sintetic pentru uleiurile de motor. Reduce semnificativ uzura. Aditiv anti-uzura pentru înalta presiune, formeaza un strat foarte subtire pe perechile de suprafete de frecare din interiorul motorului. Stratul are proprietati ductile si lubrifiante si este eficient pentru cel putin 50 000 km. Avantajele sunt urmatoarele:  Reducerea semnificativa a uz..
150,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei motor STP pentru motorizari Benzina tratament ulei motor Benzina 300ml
Aditiv ulei motor STP pentru motorizari Benzina tratament ulei motor Benzina 300ml   Producator STP UK   Tratamentul pentru ulei de la STP  a fost creat special pe baza de cercetare si testare extensiva acest produs fiind destinat in mod specific pentru toate tipurile de motorizari pe benzina.   Acesta contine aditivii esentiali ce se regasesc si in u..
30,00 LEI
Wish ListWishlist
Tratament motor Xeramic cu ceramica 500ml
  Tratament motor 500ml Xeramic -Olanda   Xeramic este un tratament de motor avansat cu actiune pe termen lung avand la baza ceramica.Acest material unic produs initial pentru a folosit in tehnologia de varf a primit acum o noua intrebuintare in tratamentul de motor PM XERAMIC. PM XERAMIC contine pe langa ceramica o combinatie de lubrifianti cu proprietati de reducere ..
132,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv protectie motor Molygen 500ml
Aditiv protectie motor Molygen 500ml   Aditivul de protectie motor este un aditiv sintetic si solubil in ulei, elaborat in conformitate cu cele mai noi tehnologii pentru a fi utilizat in motoarele pe benzina si diesel.Componentele active in combinatie cu modificatorii de frecare reduc uzura mecanica si frecarea prin modificarea suprafetelor.   Acest aditiv se recomanda..
126,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei Liqui Moly Oil Treatment 300ml
Aditivul Motor Treatment este un aditiv multifunctional de inalta calitate, care reduce frecarea si uzura si stabilizeaza vascozitatea.   Protejeaza eficient chiar si in cele mai grele conditii si previne pierderile de ulei de motor datorate forfecarii, reducind astfel uzura motorului.   Proprietati : Aditivul Motor Treatment are la baza cea mai moderna tehnologie ..
25,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv motorina Sonax curatare Alimentare Diesel Common Rail 250ml
Aditiv inovator pentru toate carburantii Diesel. Special conceput pentru cerintele sistemelor de injectie cu inalta presiune (Common Rail moderne sisteme Diesel): Protejeaza semnificativ deplasarea motoarelor Diesel (piese de uzura rupere). Prelungeste durata de viata a sistemului Diesel. (Dovedit prin HFRR-test /DIN ISO 12156.) ÃŽmbunatateste calitatea inferioara standard ale carburantilor D..
30,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv motorina pentru protectie filtru de particule DPF Liqui Moly 5148 250ml
Aditiv motorina pentru protectie filtru de particule DPF Liqui Moly 5148 250ml   Este un aditiv foarte eficient ce reduce formarea de particule si creste durata de viata a filtrului DPF.   Masinile ce ruleaza in orase si cele ce ruleaza pe distante scurte sun in mod special afectate de blocarea filtrului de particule datorita mersului cu motorul subturat.   ..
30,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv stabilizare vascozitate ulei Liqui Moly 300ml
Aditivul de ulei “Viscoplus” este un aditiv modern, mono-functional, de inalta calitate pentru stabilizarea vascozitatii. Aditivul de ulei asigura o protectie deosebita impotriva forfecarii mecanice si totodata permanente a uleiului supus la conditii extreme de exploatare si este eficient impotriva subtierii uleiului datorita frecventelor porniri la rece.   Proprietati: &nb..
32,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv curatare sistem de injectie benzina 300 ml
Este o combinatie de substante active cu o actiune deosebita de curatare si de protectie a tuturor sistemelor de injectie a benzinei. Recomandat pentru toate sistemele de njectie pe benzina cum ar fi: K, KE si L-Jetronic.   ..
42,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei concentrat GUNK, 443ml
Creste vascozitatea uleiului.   Reduce consumul de ulei si de combustibil.   Reduce arderile si emisiile de gaze.   Se foloseste in conformitate cu instructiunile producatorului furnizate pe eticheta. Produsul prezinta pe ambalaj toate avertizarile impuse de legislatia in vigoare.   Conform cerintelor RNTR4, nu necesita certificare RAR. &n..
20,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv curatat supape Liqui Moly 150ml
Solutia LM de curatire a supapelor, este o combinatie de substante active, fara continut de cenusa,cu autoamestecare, a carei reteta corespunde celui mai inalt nivel al tehnologiei aditivilor, carburantilor si motoarelor. Este adaptata cerintelor actuale ale motoarelor, carburantilor si conditiilor de exploatare. Utilizarea solutiei LM de curatire a supapelor este autorizata si recomandata de c..
15,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei motor STP pentru motorizari Diesel tratament ulei motor Diesel 300ml
Aditiv ulei motor STP pentru motorizari Diesel tratament ulei motor Diesel 300ml   Producator STP UK   Tratamentul pentru ulei de la STP  a fost creat special pe baza de cercetare si testare extensiva acest produs fiind destinat in mod specific pentru toate tipurile de motorizari diesel.   Acesta contine aditivii esentiali ce se regasesc si in uleiuri..
40,00 LEI
Wish ListWishlist
Praf radiator Lion Stop Leak pentru stoparea scurgerilor din radiator , 20 gr
  Praf radiator Stop Leak   -Stopeaza scurgerile mici ale radiatorului.   Mod de utilizare : Porniti motorul si turati-l pana temperatura apei din radiator creste scoateti busonul  radiatorului si turnati continutul flaconului Stop Leak in acesta puneti inapoi busonul si lasati motorul pornit inca 15 minute.Daca scurgerile persista atunci este necesara in..
3,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei camion Visco Heavy Duty Liqui Moly 2697 1L
Aditiv ulei camion Visco Heavy Duty Liqui Moly 2697 1L   Aditivul pentru ulei Viscoplus de la Liqui Moly este un aditiv modern, de inalta calitate folosit pentru stabilizarea vascozitatii.Acest aditiv asigura o pretectie deosebita impotriva forfecarii mecanice a uleiului de motor chiar si in conditii extreme de exploatare.   1 L aditiv este suficient pentru 10 L, maxim..
51,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv motorina Xeramic concentrat pentru iarna -40' 1000ml
Formula concentrata 50ml la 60l de motorina.   Imbunatateste pornirea la rece pe sezonul rece pana la -40 grade.   Reduce consumul de combustibil. ..
71,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv benzina Liqui Moly pentru curatare injectoare 300ml imbunatateste pornirea protejeaza duzele de injectie
Aditiv curatare sistem injectie Benzina Liqui Moly 300ml   Producator Liqui Moly   Cantitate 300ml   Elimina depunerile din intreg sistemul de alimentare cu benzina protejeaza duzele de injectie impotriva uzurii si coroziunii   Previne blocarea injectoarelor   Curata injectoarele si asigura o ardere optima   Imbunatat..
39,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei cu mos2 200 ml
Aditivul este o suspensie lubrifianta colodiala solida pe baza de Bisulfura de Molibden (MoS2) in ulei mineral. Produsul formeaza o pelicula lubrifianta foarte rezistenta pe toate suprafetele de frecare sau alunecare. Astfel se reduce frecarea, se asigura un mers lin al motorului si economie de carburant.  ..
88,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei cutie viteza MOS2 Liqui Moly 20gr
Aditivul de ulei pentru transmisie este un lubrifiant solid concentrat, complet stabilizat in ulei mineral. Datorita continutului ridicat de bisulfura de molibden si aditivilor speciali se recomanda tuturor transmisiilor de autovehicule si diferentialelor fara autoblocare.   Proprietati - reduce frecarea si uzura; - imbunatateste performantele la schimbarea treptelor de vit..
22,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv diesel 300 ml
Aditivul este o combinatie de substante active cu proprietati de curatare, de dispersie, de imbunatatire a cifrei cetanice si de protectie a materialelor.   ..
31,00 LEI
Wish ListWishlist
Solutie curatat injectoare Diesel, ABRO
Imbunatateste functionarea motorului si previne uzura acestuia.   Curata injectoarele dizolvand resturile de cauciuc, vopsea, email, depunerile de zgura, etc.   Se foloseste in conformitate cu instructiunile producatorului furnizate pe eticheta. Produsul prezinta pe ambalaj toate avertizarile impuse de legislatia in vigoare.   Produs certificat RAR: 2676/ ..
19,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv Diesel Liqui Moly 300ml
Aditivul este o combinatie de substante active cu proprietati de curatare, de dispersie, de imbunatatire a cifrei cetanice si de protectie a materialelor. El corespunde motoarelor de azi, materialelor utilizate si conditiilor de exploatare.   Proprietati: - asigura curatenia si impiedica formarea depunerilor in sistemul de alimentare cu carburant si in camera de ardere; - m..
23,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv benzina Sonax pentru curatarea sistemului de injectie si carboratorului - benzina 250ml
Ajuta la pornirea facila a motorului previne probleme legate de pierderea de putere. Curata sistemule de injectie murdare si carburatoarele valvele si camerele de combustie. Inlatura reziduurile de pe elementele sistemului de injectie injectoare. Potrivit pentru toate masinile cu sistem de injectie si pentru toate tipurile de benzina. Reduce consumul de carburant. Previne corodarea sistemului d..
27,00 LEI
Wish ListWishlist
Solutie antiscurgere radiator Breckner Germany , Stop leak 354 ml.
Stop leak lichid Breckner Germany   -354ml (pentru 10 litri lichid racire )   -Opreste imediat scurgerile datorita actionarii rapide a fibrelor vegetale din compusi -Previne infiltrarea in robinetele de incalzire   -Nu se depune pe furtune -Previne coroziunea metalelor Mod de utilizare:   radiatorul  trebuie sa fie umplut cu antig..
10,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei Slick 50, Tratament motor Benzina 750ml
Aditiv ulei Slick 50, Tratament motor Benzina 750ml   Tratamentul de motor de la Slick50 reduce consumul de combustibil si emisiile de noxe.   Creaza o pelicula protectiva pe piesele ce se afla in miscare asfel reduce din caldura produsa prin frictiune.   Revitalizeaza garniturile si astfel opreste scurgerile de ulei.   Curata depunerile din b..
174,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv motorina Xeramic concentrat pentru iarna -40' 500ml
Formula concentrata 50ml la 60l de motorina.   Imbunatateste pornirea la rece pe sezonul rece pana la -40 grade.   Reduce consumul de combustibil. ..
40,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv motorina Liqui Moly pentru curatare injectoare Diesel 300ml protejeaza duzele imbunatateste pornirea
Aditiv curatare sistem injectie Diesel Liqui Moly 300ml   Producator Liqui Moly   Cantitate 300ml   Elimina depunerile din intreg sistemul de alimentare cu motorina protejeaza duzele de injectie impotriva uzurii si coroziunii   Previne blocarea injectoarelor   Curata injectoarele si asigura o ardere optima   Imbunatat..
36,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei cu mos2 500 ml.
Aditivul este o suspensie lubrifianta colodiala solida pe baza de Bisulfura de Molibden (MoS2) in ulei mineral. Produsul formeaza o pelicula lubrifianta foarte rezistenta pe toate suprafetele de frecare sau alunecare. Astfel se reduce frecarea, se asigura un mers lin al motorului si economie de carburant.  ..
204,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei cutie viteze Liqui Moly Stop Leak, pentru stopare scurgeri ulei
Solutia de evitare a pierderilor de ulei de transmisie este un amestec special de substante active, utilizat pentru etansarea transmisiilor manuale, auxiliare si diferentiale. Curata garniturile din cauciuc si plastic si neetanseitatile vor fi indepartate rapid si cu costuri minime. ..
96,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv diesel schmier 150 ml
Aditivul Diesel Schmier este alcatuit dintr-o combinatie de substante active, utilizandu-se la motorina cu continut redus de sulf, avand ca efect reducereea uzurii pompei de injectie.  ..
19,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv Metabond GOLD 250 ml
În cazul celor mai multor autoturisme, energia produsă de combustibil în 25% în general se pierde în motor la rulmenţi, cămaşă, pistoane, axe cu came, supape, etc., în angrenaj la pinioane, la roţi dinţate şi marginile acestora, la axuri, etc. din cauza frecării, din cauza aerodinamicii, răcirii şi gazelor eliminate. Această frecare este micşorată cu 60% de METABOND GOLD, car..
240,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei motor motociclete Liqui Moly Racing 125ml
Aditivul de ulei este o suspensie coloidala cu lubrifiant solid MoS2 in uleiuri minerale atent selectionate, complet stabilizat de un proces special si formulat pentru utilizarea la motocicletele in 4 timpi si 2 timpi cu ungere separata sau mixta.     Proprietati: - se poate amesteca cu toate tipurile de ulei de motor din comert; - nu se depune, complet compatibil ..
36,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei motor si cutie viteze Sonax pentru reducerea consumului excesiv de ulei 250ml
Creat pentru a reduce consumul de ulei si pentru marirea duratei de viata a motorului prin reducerea frecarii. Lubrifiantul antifrictiune formeaza o pelicula foarte rezistenta pe toate suprafetele de frecare si alunecare. Mentine viscozitatea uleiului. Faciliteaza functionarea uniforma a motorului. Reduce semnificativ consumul de ulei si combustibil uzura si numarul de defecte frecvente. &n..
31,00 LEI
Wish ListWishlist
Solutie antiscurgere radiator Sonax tip Stop leak 250ml
Descriere   Este un produs destinat stoparii scurgerilor din radiator si sistemul de racire.Etanseizeaza in cel mai scurt timp orice fisura aparuta.In plus contine agenti anticorozivi.   Mod de utilizare   Daca sistemul de racire este excesiv de murdar se recomanda intai curatarea acestuia Verificati nivelul lichidului de racire. Porniti motorul aduceti si..
31,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv benzina Restore curatat injectoare elimina depunerile reduce consumul, 250 ml
Aditiv benzina Restore curatat injectoare elimina depunerile reduce consumul, 250 ml   Aditiv benzina curatat injectoare 250ml ;   Caracteristici Curata sistemul de alimentare, carburatorul, supapele si injectoarele de depunerile de calamina si protejeaza împotriva depunerilor. Efectele utilizarii acestui produs sunt urmatoarele: elimina rapid toate depunerile din..
23,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei Liqui Moly Motor Protect , tratament motor 0.5 L
Descriere   Aditivul Motor Protect este un aditiv complet sintetic si solubil in ulei pentru uleiul de motor si care a fost dezvoltat conform celor mai noi tehnologii folosite la motoarele moderne pe benzina si motorina. Componentele active de suprafata a acestor aditivi de mare rezistenta la presiuni ridicate si anti-uzura, impreuna cu noii modificatori de frictiune reduc mult uzu..
122,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv motorina Lion USA 355ml imbunatateste performanta mentine sistemul de alimentare curat imbunatateste pornirea
Aditiv curatat motorina Lion USA 355ml   Imbunatateste performanta mentine sistemul de alimentare curat   imbunatateste pornirea   Se utilizeaza la un plin de rezervor  ..
13,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv ulei cutie viteza Liqui Moly 80ml
Aditiv ulei cutie viteza 80ml.   Descriere:   Aditivul „Gear Protect” este un aditiv complet sintetic şi solubil în uleiul de transmisie dezvoltat după cele mai recente tehnologii utilizate în transmisiile manuale, auxiliare şi diferenţiale moderne. Componentele active de suprafaţă ale aditivilor de înaltă pesiune şi protecţie împotriva uzurii reduc uz..
122,00 LEI
Wish ListWishlist
Solutie antiscurgere radiator Xeramic , Stop leak 250ml
Solutie antiscurgere radiator Xeramic , Stop leak 250ml -solutie speciala pe baza de apa cu rasini, ce se foloseste pentru a oprii scurgerile de lichid de racire ale radiatoarelor de apa sau ale celor de incalzire.   -aceasta poate acoperii gaurile de pana la 0.9mm   -actioneaza rapid si sigur pentru o perioada mare de timp.   -este usor de mixat cu to..
31,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv diesel stop fum 250 ml.
Diesel Smoke Stop este un aditiv foarte eficient motorina. Produsul reduce emisiile de funingine de la motoarele diesel prin combustie funingine accelerata. Diesel Smoke stop îmbun?t??e?te considerabil compatibilitatea de mediu a vehiculelor de pasageri ?i camioane diesel si previne poluarea ?i deprecierea vizibilitatii.    ..
58,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv Metabond M 250 ml
Produs pentru în nobilarea suprafeţelor metalice cu efect excepţional de reducerea frecării.    Destinat în primul rând motoarelor NOI pe benzină, adăugat uleiurilor prescrise de producător   Indicat oriunde este necesară reducerea frecării, chiar şi la ungerea forţată   METABOND M este un agent de înnobilare a suprafeţelor metalice cu..
220,00 LEI
Wish ListWishlist
Anticongelant motorina Liqui Moly Fließ-Fit 150ml
Aditivul pentru motorina Diesel fließ-fit este o combinatie de aditivi cu greutate moleculara mare si fara continut de cenusa, intr-un lichid purtator. Aditivul controleaza si influenteaza cresterea cristalelor de parafina, imbunatatind filtrabilitatea motorinei si proprietatile de curgere. Eficienta aditivului depinde de tipul si procentajul parafinei existente in motorina. In functie de cali..
16,00 LEI
Wish ListWishlist
Curatitor motor Motor Flush Breckner Germany 443ml curata motorul de depuneri si impuritati
Curatitor motor Motor Flush Breckner Germany   Producator Breckner Germany   - 443ml   Curata motorul de depuneri grasimi si alte impuritati datorate temperaturilor ridicate la care functioneaza motorul. Este un lichid concentrat recomandat a se folosi in baia de ulei a tuturor autovehiculelor. Este recomandat a se introduce in baia de ulei inainte..
13,00 LEI
Wish ListWishlist
Solutie curatare radiator Breckner Radiator Flush, 354ml
Solutie de curatat depuneri radiator Breckner 354ml curatitor radiator   -300  (pentru 10 litri lichid racire )   Curatatorul radiator indeparteaza rugina care neglijata poate dauna radiatorului erodand sistemul de racire iar eficienta acestuia reducanduse drastic blocand circulatia lichidului de raciere in cosecinta transferul de caldura va fi redus acest lucru d..
10,00 LEI
Wish ListWishlist
Aditiv benzina Liqui Moly 300 ml
Aditivul de benzina Liqui Moly "Petrol" este o combinatie moderna de substante active fara continut de cenusa, cu proprietati de curatare, dispersie si protectie a materialelor. Este conceput pe baza celei mai moderne tehnologii pentru aditivi si carburanti., care corespunde cerintelor motoarelor actuale, carburantilor si conditiilor de exploatare.   Proprietati - Protejeaza ca..
25,00 LEI
Wish ListWishlist
TOP-SITEURI
accesorii auto stickere auto