Pe scurt, programul functioneaza in felul urmator:

Tu postezi reclame la produsele noastre pe  profilul tau de Facebook sau in grupuri cu mii de membrii, pe Twitter, Instagram, Bloguri, Forumuri sau orice alte retele de socializare si generezi trafic pe site-ul nostru iar orice comanda plasata pe site, venita din reclamele tale se va comisiona cu 5%, bani care vor intra automat in contul tau iar tu vei fi instiintat prin mail de suma incasata.

EXEMPLU:  Esti pe site-ul nostru, iti alegi un produs care crezi tu ca are sanse sa se vanda, intri in contul tau de afiliat de pe site-ul nostru unde iti generezi un cod de afiliat pentru acel produs apoi postezi link-ul pe Facebook. Pentru orice comanda care vine prin acel link primesti 5% Comision Garantat din totalul produselor comandate nu doar din produsul promovat. La fiecare comanda venita accesand link-ul postat de tine, primesti pe mail automat o instiintare cu suma cuvenita in urma acelei vanzari.

Pentru a deveni afiliat şi pentru a începe să câştigaţi bani, va trebui să vă creeaţi un cont de afiliat.

Contul de afiliat poate fi creeat folosind butonul de mai jos


Invata cum sa creezi o reclama de succes!

 

ATENTIONARE!

Datorita incercarii noastre de a oferi aceasta oportunitate am facut cunostinta si cu "pleava societatii" care incearca fraudarea acestui sistem facand comenzi sub nume false de sume imense in speranta ca se vor imbogatii peste noapte din comisionul oferit de noi. Toate aceste conturi, atat cel de afiliat cat si cel de client vor fi sterse si odata cu ele se vor sterge si comisioanele aferente. Filtrele noastre antifrauda bazate pe IP, locatie, date demografice, DNS, ISP, si client de mail, detecteaza incercarile de fraudare a sistemului si vor bloca automat contul de afiliat.

Ideea este foarte simpla:

Impartim castigul cu afiliatii. Daca clientul nu exista, coletul nu se ridica, telefonul este inexistent si nu se poate lua legatura cu clientul sau comanda se anuleaza la cererea clientului, nici castigul nu exista iar noi nu avem ce imparti. Bucla trebuie sa se inchida.

Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii va rugam sa nu va creati un cont de afiliat pe site-ul nostru

Termeni si Conditii Afiliati


Programul de afiliere al magazinului AutoAccesorii.eu este gratuit si permite membrilor afiliati sa caștige venit prin plasare bannere sau link-uri care fac reclamă magazinului nostru sau unor produse din cadrul acestui magazin.
Afiliații caștigă un anumit comision (procentual) din fiecare comanda facută si finalizata de vizitatorii care ajung pe siteul nostru prin intermediul reclamelor postate.

Comisionul pentru afiliati este 5% din comenzile tuturor celor care au intrat pe site recomandati de tine.

In functie de seriozitatea de care da dovada si de activitatea adusa pe site-ul nostru, comisionul afiliatului poate creste in timp de la 5% la 15%. Dupa cum sunteti obisnuiti deja, oferim si bonusuri celor mai activi afiliati ai site-ului nostru.

PASUL 1

Pentru a deveni afiliat şi pentru a începe să câştigaţi bani, va trebui să vă creeaţi un cont de afiliat.

Contul de afiliat poate fi creeat folosind butonul de mai jos

PASUL 2

Odata ce v-ati creeat contul de afiliat, va trebui sa asteptati pana cand acesta va fi verificat si aprobat de catre un operator. Este posibil ca emailul de aprobare sa ajunga in folderul "SPAM" al casutei voastre de email, prin urmare va rugam sa verificati si folderul "Spam", pentru a verifica daca ati primit sau nu email-ul de la noi.

PASUL 3

Recomandati produsele noastre, pe site-ul, blogul vostru, sau pe conturile dvs. din retelele de socializare, plasand link-uri spre produsele noastre. Pentru asta, link-ul pe care trebuie sa-l puneti pe siteul vostru, este link-ul de afiliat pe care-l puteti genera din contul vostru de afiliat, pentru fiecare produs in parte.

Nu neaparat trebuie sa aveti un site web pentru a promova produse, puteti posta link-urile de afiliat pe orice alte siteuri care permit plasarea de link-uri, de exemplu: forumuri, bloguri, retele de socializare ca Facebook, Twitter, Google Plus sau altele. Important este sa postati link-ul vostru de afiliat. Orice vizitator care vine de pe acel link si face cumparaturi, va poate aduce 5% castig din pretul produselor comandate. Sunt acceptate inclusiv bloguri gazduite pe Blogspot.com, Wordpress.com sau alte siteuri.

PASUL 4

Incasati banii/castigurile din vanzari.

Pragul minim care trebui atins pentru a incasa sumele castigate ca afiliat este de 150 RON. In momentul in care ati atins suma de 150 RON, puteti face o cerere pentru incasarea banilor.