Cine suntem?

Image Client

Suntem AutoAccesorii.eu

Un magazin online care oferă accesorii şi piese auto de calitate, mai precis cel mai complet magazin de accesorii auto, piese auto şi elemente de tuning din mediul online. Suntem o echipă tânără dar cu experienţă în acest domeniu, experienţă făcută aici pe platforma noastră, stând de vorbă cu tine. Profesionalismul şi abordarea individuală este pentru noi foarte importantă, tocmai de aceea încercăm să îţi oferim posibilitatea de a te putea baza pe un serviciu clienţi amabil care să răspundă întrebărilor şi solicitărilor tale cu mult calm, răbdare, pentru că prioritatea noastră este multumirea ta. De ce? Pentru că ne dorim să ne vizitezi din nou. 

Ne bazăm pe valori precum credibilitatea, deoarece încrederea clientului în serviciile noastre ne obligă să rezolvam solicitările acestuia la cel mai înalt nivel de calitate. Ai încredere! Promitem să te ajutam în orice problemă. Rezultatele noastre se datorează în primul rând străduinţei întregii noastre echipe de a trata cu răbdare şi întelegere clientii, pentru a oferi întotdeauna produsul potrivit, bucurându-ne astfel de numeroase testimoniale şi opinii pozitive din partea voastră postate pe site-ul nostru. În fiecare zi ne străduim să fim cu un pas mai aproape de perfecţiune. Mai e cale lungă până acolo dar suntem optimişti. Ne apropiem cu paşi mărunţi dar siguri şi cu o echipă din ce în ce mai mare şi mai pregătită, iar asta datorită celor ca tine care au avut încredere ăn noi, devenindu-ne clienţi. 

Încearcă-ne! N-o să te dezamăgim.

Cu drag,
Echipa AutoAccesorii.eu 

SC EXCLUSIVE AUTO SRL
Cod Fiscal: RO36491170
Nr. Reg. Com: J1/777/2016
Adresa: Str. 1 Mai, nr.107, Petresti, jud. Alba

Echipa Noastră

Image Client

STEFAN NICOLAE

Fondator si CEO

Analist Programator de meserie, impins de vointa si optimism, am pus bazele acestui proiect pentru care acum, noi toti, punem suflet.

Image Client

STEFAN CRISTINA

account manager

Cristina e sufletul echipei. O fire vesela si ambitioasa, un contabil desavarsit si nu in ultimul rand un indrumator de nadejde.

Image Client

OANA MIHAELA

Contabilitate

Recent sosita in echipa, este o fire blanda, linistita, care da zilnic dovada de seriozitate si devotament.

Image Client

ALEX GROZAV

PRODUCTIE STICKERE

Inteligent, autodidact, recent sosit in echipa, face ca ideile voastre sa prinda repede contur.

Image Client

ALEX POPA

Call Center

Ambitios, experimentat si cu mult bun simt, preia zilnic apelurile dvs. telefonice.

Image Client

MUZSNAI ADINA

Call Center

Inteligenta, cu o experienta de peste 10 ani in vanzari piese si accesorii auto a decis sa ni se alature.

Image Client

GEORGE OPINCARIU

PRODUCTIE STICKERE

Pasionat de fotografie, manuieste cu iscusinta softurile de editare imagine pentru proiectele noastre.

Image Client

DAVID MARIA

GESTIONAR

Fire minutioasa, are grija permanenta ca produsele comandate sa corespunda cu produsele expediate.

Clientii ne recomanda:

"Despre AutoAccesorii.eu pot spune ca beneficiaza de cel mai important atu al unei firme care vrea sa faca business de calitate: Promptitudinea. Avantajul oferit de aceasta firma a fost dialogul permanent prin care am gasit mereu solutii si produse competente pliate pe necesitatile noastre, dar si sfaturi care au ajutat la solutionarea problemelor aparute"

Alex Morar - Sef Service AD Garage

"O echipa minunata, serioasa, prompta si extrem de profesionista! AutoAccesorii.eu nu este doar un partener pentru noi, este un "coleg" cu care interactionam zilnic si ne intelegem de minune. Servicii de 5 stele!"

Petre Stancu - Colaborator

"O companie profesionalista, personal amabil si foarte pregatit. Colaborarea a fost una foarte buna, persoana de contact foarte prompta, cu solutii, explicatii si produse alternative. Este de apreciat atentia lor asupra ambalarii/impachetarii produselor in colete pentru a le proteja pe perioada transportului. Va prevad un viitor stralucit. Felicitari!"

- Madalina Vintila - Client

"Produsele comandate au sosit in 2 zile de la comanda, termen de livrare destul de bun din punctul meu de vedere. Personalul este foarte amabil si prietenos. Am trimis inapoi unul dintre produsele comandate, l-au primit si mi s-au restituit banii fara probleme."

Mihai Militaru - Client