Transport:

Produsele comandate sunt livrate prin intermediul serviciilor de curierat rapid.
NU expediem colete prin POSTA ROMANA.

Pret:
Costul transportului pe curier rapid este 17 lei, oriunde in tara, fara a se taxa km suplimentari.

Transportul este GRATUIT in cazul comenzilor care depasesc 250 lei.

(Exceptie fac produsele grele: jante, baterii auto, cauciucuri, sau orice componenta auto de dimensiuni mari)

Coletul  va ajunge la destinatie in termen de 2 - 3 zile lucratoare de la expedierea coletului din depozit (sambata si duminica nu se livreaza, nu se vor lua in calcul)
Curierii agreati de noi cu care avem un contract de colaborare sunt: X Curier, Nemo Express, UrgentCargus si DPD.
În momentul în care coletul este expediat veţi fi notificat prin email.
In cazul in care agentul companiei de curierat nu va gasesete la adresa, va va contacta telefonic, iar in cazul in care nu puteti fi contactat coletul se va intoarce in centrul de livrare, urmand ca sistemul de livrare sa inregistreze o noua impunere de expediere.

Plata:
Plata coletului poate fi efectuată în numerar la livrare sau la efectuarea comenzii prin transfer bancar dupa ce ati finalizat comanda.Retur in 14 zile:

Dreptul de retur stabilit prin lege pentru comertul online este de 14 zile calendaristice de la data facturii. Indiferent de motivul pentru care doriti sa returnati un produs o puteti face in decursul a celor 14 zile, completand formularul de pe site sau sunand in prealabil la unul dintre numerele afisate pe site pentru a anunta acest lucru.

Pentru ca noi sa acceptam returul in cele 14 zile trebuie sa cunoasteti urmatoarele aspecte:
- produsul trebuie sa fie NOU, neutilizat, fara urme de uzura sau folosinta pentru a fi acceptat
- produsul trebuie sa fie in ambalajul original, nedeteriorat, fara accesorii lipsa, pentru a se putea vinde ca produs nou
- sa fim anuntati telefonic sau prin formularul de retur de sosirea produsului
- sa fiti constienti de acest lucru si sa acceptati plata in cont bancar (nu acceptam colete cu plata ramburs, banii se vor vira in cont bancar dupa verificarea produsului)
- sa fiti constienti de faptul ca pretul transportului tur/retur se va face pe cheltuiala dvs, noi va vom vira in cont doar pretul produsului returnat
- sa expediati produsul impreuna cu toate accesoriile primite la achizitionare pe adresa de pe factura, prin orice curier, fara ramburs, fara costuri de transport
- nu acceptam colete prin Posta Romana (posta nu livreaza colete la sediul firmei noastre)
- sa puneti in colet un biletel cu numele dvs, un numar de telefon si un numar de cont din 24 caractere (IBAN) in care sa va viram banii
Garanţie:

Garanţia începe în ziua în care consumatorul a acceptat produsul.
Produsele noastre au 12 luni garanţie, excepţie facând produsele de tip "consumabile" în cazul acestora, garanţia este de 6 luni. Vânzătorul este responsabil pentru toate defectele produsului livrat către cumpărător care apar în perioada de garantie.

Va rugam sa luati in considerare faptul ca stickerele NU POT FI RETURNATE datorita faptului ca sunt produse de tip "LA COMANDA" facute special pentru dvs., dupa modelul, dimensiunea si culoarea specificata in comanda. Va multumim pentru  intelegere.

Cum să returnezi produsele?


Garanţii si Reclamaţii
Deşi numărul de reclamaţii este mic, este bine de ştiut că la noi aveţi aceleaşi garanţii ca într-un magazin fizic. Este în interesul nostru să abordăm toate reclamaţiile cât mai repede posibil, astfel încat nu vă faceţi griji că veţi aştepta o procesare mai mult decat este necesar (termenul legal fiind de 30 de zile lucratoare).

Solicitare retur
In cazul in care ati achizitionat produse de la noi si doriti sa depuneti o plangere sau vreti sa returnati produsul in primele 14 zile de la achizitie, va rugam sa luati legatura cu departamentul suport clienti, prin e-mail  contact@AutoAccesorii.eu, sau la telefon 0756649402.
 
Procedura retur
Atasati produslui o scrisoare de intentie in care se specifica motivul returnarii. Anexati o copie a facturii si informatii prin care putem identifica achizitia dumneavoastra. Sigilati si securizati produsul/produsele intr-o cutie de carton astfel incat sa nu se deterioreze pe parcursul traseului. Mai mult, va rugam sa indicati modul in care vom proceda in cazul in care returul dumneavoastra este acceptat, si anume in cazul in care bunurile necesita un schimb (acelasi produs) sau se restituie suma. In cazul unei cereri de restituire a banilor,  indicati contul IBAN in RON (24 de caractere) in care doriti sa efectuam restituirea sumei.
ATENTIE! NU ACCEPTAM COLETE RETURNATE CU RAMBURS, rambursarea produselor se va face exclusiv in cont bancar dupa primirea si verificarea produselor de catre specialistii nostri. Nu uitati sa ne furnizati detalii complete de contact, numarul comenzii, adresa de e-mail si numarul de telefon, pentru a procesa solicitarea corect si rapid.
Pentru mai multe informatii consultati sectiunea Termeni si Conditii  afisata pe site.
 
Stickere Auto
Va rugam sa luati in considerare ca stickerele NU POT FI RETURNATE datorita faptului ca sunt produse de tip "LA COMANDA" facute special pentru dvs., dupa modelul, dimensiunea si culoarea specificata in comanda. Va multumim pentru  intelegere.