Spray transparent faruri / stopuri, MACOTA ITALY - VERDE (400ml)
OFERTA -20%

Spray transparent faruri / stopuri, MACOTA ITALY - VERDE (400ml)

35,00 LEI 44,00 LEI
Producător:KM100.ro
Cod produs: VS-42125

Scurta descriere

Spray Profesional de vopsea color, transparent, ideal pentru vopsirea farurilor sau a stopurilor, marca MACOTA ITALY.Cu cat se aplica mai multe straturi, cu atat nuanta este mai inchisa. Cantitate: 400 ml Caracterisitici: Vop...

Spray Profesional de vopsea color, transparent, ideal pentru vopsirea farurilor sau a stopurilor, marca MACOTA ITALY.

Cu cat se aplica mai multe straturi, cu atat nuanta este mai inchisa.

Cantitate: 400 ml

Caracterisitici:

Vopsea de inalta calitate cu o excelenta aderenta pe suprafete metalice, sticla, plastic, fibra de sticla, lemn. Produce o suprafata uniforma si fina. Are rezistenta excelenta la agentii atmosferici si la abraziune. Uscare rapida!

Instructiuni:

Se curata suprafata de orice urma de murdarie, grasme, ulei sau praf. Izolati suprafetele vecine celei care urmeaza sa fie vopsita. Agitati recipientul timp de un  minut si de asemenea agitati recipientul din cand in cand si in timpul aplicarii. Mentineti recipientul la o distanta de aproximaiv 15-25 cm de suprafata si aplicati un strat subtire de vopsea pentru a evita scurgerea acesteia. Se recomanda aplicarea a 2-3 straturi de vopsea, cu o perioada de uscare de minim 10 minute. Dupa folosire, intoarceti flaconul cu capul in jos si pulverizati pentru cateva secunde in aer pentru a preveni uscarea produsului pe pulverizator. Recomandam de asemenea, prima data sa testati culoarea pe o hartie pentru a vedea daca se potriveste cu cea a obiectului de vopsit.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie