Bine ati venit pe AutoAccesorii.eu!


Va prezentam mai jos termenii si conditiile de utilizare a platformei noastre. In momentul in care ati lansat o comanda pe site-ul nostru ati acceptat automat termenii si conditiile de livrare mentionate mai jos.

Discount-urile sunt acordate automat de platforma noastra in functie de aplicatia pe care ati accesat-o. Discount-urile acordate de catre noi NU SUNT obligatorii, le acordam in unele cazuri pentru ca ne dorim clienti multumiti (ex. discount pentru abonare la newsletter, transport gratuit, etc) si le vom aplica doar celor care inteleg scopul si modul de atribuire a acestora.

Dreptul de retur stabilit prin lege pentru comertul online este de 14 zile calendaristice de la data facturii. Indiferent de motivul pentru care doriti sa returnati un produs o puteti face in decursul a celor 14 zile, completand formularul de pe site sau sunand in prealabil la unul dintre numerele afisate pe site pentru a anunta acest lucru.

ATENTIE! Dacă veti cumpara un produs  si va gândiți să-l returnați, NU îl utilizați! Aveti timp sa faceti returul in termen de 14 zile. Dreptul de returnare există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, NU pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită. Produsele returnate catre noi cu urme de uzura se vor intoarce la dvs. iar dvs. veti suporta inclusiv cheltuielile de transport.

Pentru ca noi sa acceptam returul in cele 14 zile trebuie sa cunoasteti urmatoarele aspecte:

- produsul trebuie sa fie NOU, neutilizat, fara urme de uzura sau folosinta pentru a fi acceptat
- produsul trebuie sa fie in ambalajul original, nedeteriorat, fara accesorii lipsa, pentru a se putea vinde ca produs nou
- sa fim anuntati telefonic sau prin formularul de retur de sosirea produsului
- sa fiti constienti de acest lucru si sa acceptati plata in cont bancar (nu acceptam colete cu plata ramburs, banii se vor vira in cont bancar dupa verificarea produsului)
- sa fiti constienti de faptul ca pretul transportului tur/retur se va face pe cheltuiala dvs, noi va vom vira in cont doar pretul produsului returnat
- sa expediati produsul impreuna cu toate accesoriile primite la achizitionare pe adresa de pe factura, prin orice curier, fara ramburs, fara costuri de transport
- nu acceptam colete prin Posta Romana (posta nu livreaza colete la sediul firmei noastre)
- sa puneti in colet un biletel cu numele dvs, un numar de telefon si un numar de cont din 24 caractere (IBAN) in care sa va viram banii

Comanda produselor
Pentru a comanda produsele noastre puteti utiliza cosul de cumparaturi, puteti suna la 0756649402 sau 0752251015, sau puteti trimite un e-mail pe adresa contact@autoaccesorii.eu cu produsele dorite si numarul dumneavoastra de telefon si va vom contacta in cel mai scurt timp.

Comanda minima pe site este de 25 lei.

Livrarea si plata produselor
Livrarea produselor se face prin Curier Rapid (X Courier, Nemo Express sau DPD). Costul livrarii este 17 lei/colet (colete pana la 1 kg) pentru orice localitate.

NU EXPEDIEM colete prin POSTA ROMANA sub nici o forma!
Plata se face ramburs, la primirea produselor.

Preturi si Garantie
Preturile afisate pe site-ul AutoAccesorii.eu sunt exprimate in lei si nu includ montajul si transportul produselor. Preturile se pot modifica fara notificare prealabila.
Garantia este de 12 luni pentru produse si 6 luni pentru componente sau consumabile (becuri, ballasturi, etc).

Returul produselor
Ordonanța Guvernului 34/2014 este intrata in vigoare pe fondul unor modificari la nivelul Uniunii Europene si abroga vechea ordonanta 130/2000, care prevedea dreptul de retur în 10 zile lucratoare, si-l inlocuieste cu drept de retur în 14 zile calendaristice.

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"

Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Vanzatorul va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Clientul este responsabil pentru “diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor”, conform OUG 130/2000, cu modificarile in vigoare. Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou  sau daca asupra produsului au fost efectuate modificari, deasemenea daca ambalajele si/sau cutia originala ale produsului au fost deteriorate din diverse motive, ne rezervam dreptul de a refuza primirea retur a produsului respectiv, produsul urmand a fi returnat clientului.
 
Atenție!
Dacă vă gândiți să returnați produsul, NU îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită.
 
Nu preluam coletele cu plata transportului la destinatie!
Nu preluam coletele cu ramburs!
În cazul în care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa NU FOLOSITI acest site.